torstai 2. joulukuuta 2010

Kahden viikon treeniraportti

Taas on tovi vierähtänyt viime kirjoituksesta. On vain ollut niin hirmuisen kiire, ettei ole kerennyt treeneistä raportoimaan. Yritän saada nämä parin viikon tapahtumat suht tiiviiseen pakettiin. Sain jopa otettua eilen muutamat talviotokset koirista. Myystä jäi vielä kuvia uupumaan, kun sitä ei kauheasti houkutellut mennä pakkaseen tepastelemaan. Onneksi nyt näyttäisi ainakin muutamaksi päiväksi hellittävän nuo kovimmat pakkaset, joten ehkä Myystäkin saa sitten napsittua muutaman kuvan :)




Viime viikolla käytiin treenailemassa keskiviikkona ja torstaina. Keskiviikkona sai kyllä tehtyä tehokkaat treenit kun porukkaa oli vähemmän huonon ilman takia. Tehtiin yhtä rataa useampaan otteeseen. Ensimmäisellä kerralla meni omasta puolesta niin metsään, kun voi vain mennä. En ehtinyt kovin hyvin tutustua rataan, joten olin ihan kujalla. Ohjasin ties minne sattuu ja olin aina ihan väärällä puolella, hohhoijaa! Sen suorituksen jälkee piti kyllä hengähtää. Multa varmasti huonoin ohjaussuoritus ikinä. Viimeinen suoritus pelasti ja toiminta näytti jo siltä miltä pitääkin =) 

Aadan näyttelytreeneistä vain sen verran, että käytös oli taas parempaan päin. Pöydällä se kuitenkin vähän jännitti edellisiä kertoja enemmän, kun tällä kerralla oli eri ohjaaja. 

Aada loisti torstaina kirkkaana. Se näytti taas potentiaalisen agilitykoira puolensa, kun viime kerralla se näytti "ei tee mieli tehdä mitään" puolensa. Vauhti oli ihan täydellistä. Se on mulle täydellistä silloin, kun en meinaa pysyä Aadan vauhdissa mukana :D tehtiin pitkää suoraa putkea ja hyppykuvioita. Tällä kertaa yritin jo vähän tehdä kontaktejakin, jotka on Aadalle vähän jännittäviä esteitä. Kyllä se ne menee, kun vähän auttaa alkuun. Se takajalkojen nostaminen puomille/Aalle on Aadalle se niin sanotusti isoin askel. Jaakotuksiakin vähän tuli treenailtua näin uutena juttuna. Odotan innolla, että Aadan kenkkuikä menee ohi :)
Mellukin pääsi näyttämään kyntensä agilityn parissa. Voi, että se nautti! :) Mennä touhotti tuhatta ja sataa. Puomi ja Aakin meni tosta noin vaan ja millä vauhdilla! Ihana Meemu <3

Ainiin unohdin vallan kertoa! Käytiin viime lauantaina joukkotarkastuksissa tutkituttamassa Aadan silmät ja polvet. Hiphei! kaikki kunnossa! Silmissä on muutamia ylimääräisiä ripsiä, mutta ei mitään sen vakavampaa :D 
Serkkuni Aliinakin oli meillä koko viikonlopun ja kivaa oli! Tuli herkuteltua, herkuteltua ja vähän vielä  lisää herkuteltua ;)

Eilen suuntasin taas Myyn ja Aadan kanssa Hyvinkäälle. Agilityssä mentiin taas yhtä rataa. Muuri tuotti ongelmia, jonka osasin odottaa ja en siitä edes välitä. Jos Myy sen jotenkin menee yli niin olen tyytyväinen. Lenteli palikat tai ei. Puomilla pitäisi saada vähän lisää vauhtia, koska jos aion kisoihin niin olisi kiva edes joissain asioissa pystyä vaikuttamaan aikaan. 30 sentin esteetkin jo hidastaa Myytä tosi paljon. Minkäs sitä koolleen mahtaa, Pikkumyy :)

Aadan treenit menivät yllättävän hyvin, vaikka alkukäyttäytymisestä olisi voinut päätellä jotain ihan muuta. Heti, kun astuttiin ovesta sisään niin se korvia "hellivä" haukkuminen/huutaminen alkoi saman tien. Teki mieli vajota maan alle, kun vähän hävetti se Aadan sekopäisyys. Yksittäissuoritus meni hienosti. Pöydällä vähän taas jännitti. Liikkeissä se voisi enemmän kohdistaa katsettaan eteenpäin. Se näyttää vähän kierolta korkkiruuvilta näyttelyitä ajatellen, kun se tuijottaa ylöspäin. Tokon kannaltahan se on kiva, mutta näyttelyissä ei välttämättä niin nätin näköistä. Toki olen miettinyt messarista pois jäämistä tuon Aadan karvattomuuden takia. Jos kuitenkin päätän mennä messariin niin seuraavat näyttelyt ovatkin sitten varmaan ensi kesänä, katsoo milloin tuolle tulee karvat takaisin. Aion näyttää mikä ero tuossa Aadassa on tapahtunu loppukesän-syksyn välillä. Kunhan saan otettua siitä seisomis-kuvan karvattomana :D

Eipä tästä kirjotuksesta kovin lyhyttä näyttänyt tulevan. Minkäs teet, kun pitäisi saada kahden viikon asiat samaan pakettiin. Tässä viimeisessä kuvassa muuten näkyy aika hyvin tuo Aadan karvattomuus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti