tiistai 8. helmikuuta 2011

Myylle lepoa

Kävin eilen koko konkkaronkan voimin kuvauttamassa Myyn JärVetissä. Piti ottaa Mehmud ja Aakkonenkin mukaan, kun en muuten olisi kerennyt käyttää niitä lenkillä. Saimpahan pitkästä aikaa punnittua Mellun ja hupskeikkaa tyttö oli vähän päässyt lihomaan. Olen sen kyllä jo ihan tunnustelemalla huomannut, mutta vaaka antoi viimeisen todistuksen. Nyt alkaa siis Mellun "kesäkuntoon 2011" ;) Myyllä ei ollut kyynärissä mitään vikaa, huh! Joku venähdys siellä on tapahtunut, joten nyt jää kaikki hyppelyt kokonaan pariksi viikoksi ja 5 päivän ajan se saa kipulääkkeitä. Sitten palataan taas rauhallisesti agilityn pariin.

Treenailtu ei olla nyt vähään aikaan. Pitäisi ehkä ryhdistäytyä tuon tokon suhteen. Nyt olisi hieman aikaa tuon Aadankin kanssa treenailla, kun agistakin ollaan nyt tauolla. Ensi syksyksi jos saisi nuo liikkeet jotenkin kasaan, että voisi kisoihin mennä.
Tällä hetkellä luoksetulo ja jäävät ovat aika kivalla mallilla. Seuraaminenkin on ihan jees. Katsekontakti vaan tuppaa välillä tippumaan. Sitä siis pitää vielä vähän hienosäätää. Paikkamakuu on aika epävarma ja hyppyä ei olla otettu vielä ollenkaan. Jokapäivä ollaan otettu jotain pikkujuttuja ruoan yhteydessä ja lenkeillä, mutta kunnon treenit ovat jääneet vähän uupumaan. Keskustassakin olisi ehkä ihan hyvä käydä vähän jotain tokojuttuja ottamassa häiriön alla.

Pitää jossain vaiheessa valjastaa, joku kameran taakse ottamaan vähän viedeokuvaa tokoiluista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti