torstai 23. kesäkuuta 2011

hmm oisko tää joku otsikko?

Kiva tää mun yks teksti viikossa- postaustahti....NOT! Mut minkäs teet, kun ei ole paljoa tapahtunut mistä voisi kertoilla täällä. Viime viikolla tuli tehtyä vain yhdet kunnon treenit ja tämä viikko näyttää uhkaavasti jäävän samoihin lukemiin. Tokoilun saralta ei ole kerrottavissa oikeastaan mitään uutta ja ihmeellistä. Hiomista riittää, mutta paketti on suht hyvin mielestäni kasassa jos luetaan pois paikkamakuu ja hyppy. Niihin olisi tarkoitus panostaa nyt enemmän jos syksyllä meinaan Aadan kanssa ekoihin kisoihin mennä.
Paikkamakuu on kyllä vielä aika heikolla pohjalla. Viime viikolla tuli treeneissä otettua ja laskin päässä suunnilleen 50 sekunttia. Hyvinhän se siinä pysyi, mutta lopussa alkoi olla jo aika levotonta. Se ilmeni tärinänä. Välimatka oli ehkä about 5 metriä. Luoksetuloihinkin olisi kiva saada vähän terävyyttä.

Maanantaina mentiin pitkästä aikaa taas aksailemaankin. Oli kaksi erilaista rataa. Toisessa oli tarkoitus treenata putkijarrutuksia ja toisessa tehtiin saksalaisia. Jooh eihän tuo putkijarrutustreeni meitä oikein hyödyttänyt, kun Myyn ei pahemmin tarvitse jarrutella, hih. Hyvin se rata mielestäni kuitenkin meni. Mitä nyt kepit ja takaaleikkaus pari kertaa meni metsään. Vauhti ei taaskaan päätä huimannut, mutta tyytyväinen olin silti. Treenikentällä on ehkä semisti hieman pitkä nurmikin Myyn kaltaiselle puikulalle.
Toinen rata oli hieman pidempi ja itselle ne saksalaiset tuntuvat aluksi tosi luonnottomilta. Kyllä ne kuitenkin siitä sitten menivät mielestäni ainakin ihan hyvin sinnepäin joskaan ei nyt mitään kympin arvoisia suorituksia. Voin vain kuvitella miten kujalla olen siinä vaiheessa, kun Aadan kanssa aloitan kunnolla agilityn treenaamisen.

Ilmoitin Myyn myös heisäkuussa olevaan näyttelyyn. Saa nyt nähä miten menee :) kovasti olisi hakusessa se kolmas serti. Toki tarvitseehan tuo vielä sen käyttötuloksenkin.

Juhannus olisi tarkoitus viettää mökillä Kotkassa. Harmi, kun ilmasta ei taida tulla mikään parhain mahdollinen. Kurainen koiratrio, mikä voisikaan olla sen ihanampaa?? <3


Hyvää juhannusta vaan!! :)


Aada kyttää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti