maanantai 15. marraskuuta 2010

Hallelujah

Viime viikolla tuli treenailtua vain keskiviikkona agin ja näyttelytreenien parissa. En jaksa pitkiä jorinoita nyt kirjottaa joten yritän tehdä lyhyen tiivistelmän.
Myyllä se vire vain säilyy tota agilityä kohtaan. Taas mentiin parilla lyhyellä radalla. Se jaksoi tehdä yllättävän monia toistoja, kun joskus se on ollut sitä että kun pari kertaa menee pieleen eikä palkkaa heru, niin sitten häviää kaikki fiilikset. Joukkoon mahtuu aina virheitäkin, jotka usein pistetään ohjauksen piikkiin. Pituudessa käänsimme palikat toisinpäin, ettei myy pääse hyppäämään palikoiden päälle. Tiedän, että se pääsee sen, mutta jostain syystä sen on tehtävä aina helpoimman kautta.
Tosin kukapa sitä nyt vaikeimman kautta mitään tekisikään :D Muutamia omia mokia lukuun ottamatta ihan mukiin menevät treenit :)

Aadakin osasi tällä kertaa olla edes vähän nätimmin :) räyhääminenkin jäi huomattavasti vähemmälle ja pöydälläkin meni hieman paremmin. Ehkä se siitä lähtee rullaamaan. Messaria odotellessa. Ainoa, että siellä taitaa olla karvaton shetlantilainen kehässä. Mitkään poppakonstit eivät taida auttaa tuohon karvankasvuun :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti