perjantai 19. marraskuuta 2010

Jes lunta! + mörrimöykkyjä

Vihdoinki tuli lunta. Tommonen luminen keli, höystettynä pikku pakkasella on ihan täydellistä. Koiratkin nauttivat, ainakin vielä. Kovat pakkaskelit ovat niin EI toivottuja.

Jotta ei mene ihan säästä puhumiseksi niin viime päivien treeneistä voisi muutaman sanan sanoa. Keskiviikkona oli taas Myyn agiliidot ja Aadan näyttelytreenit. Agilityssä mentiin yhtä vähän pidempää rataa ja siinä vieressä pystyi harjoittelemaan vähän hyppyjuttuja, puomia ja keinua. Olen aika tonttu pakko myöntää. Menin ja treenasin ehkä hieman liikaa noita oheisjuttuja Myyn kanssa, jolloin se oli jo vähän puhki kun oli meidän vuoro mennä radalle. Se kyllä näkyi. Ensi kerralla pitää kyllä yrittää olla aikaisemmin suoritusvuorossa. Radan alku meni ekalla kerralla vähän penkin alle, mutta loppu alkoi näyttää jo hyvältä. Toisella kerralla koko rata näytti jo paremmalta :) Kepitkin Myy meni oikein hyvin vaikeammalta puolelta. Suurin ongelma kohta oli radalla oleva kolmen hypyn suora. Tai no keksimmäinen hyppy oli hieman reunemmassa. Keskimmäinen hyppy piti ohittaa ja kiertää viimeinen hyppy, josta mentiin kepeille. Myy piti kunnolla ottaa haltuun, kun se meinasi alkaa sooloilemaan omiaan. Sille se keskimmäinen hyppy oli suuri houkutus. Koko ajan Myy yritti kiertää toiselle puolelleni aikomuksena hypätä keskimmäinen hyppy. Sain sen kuitenkin ohjattua oikeaan suuntaan muutamien mutkien kautta. Myy oli kuitenkin taitava nakki. Omaa tyhmyyttänihän se oli, kun treenasin vähän liikaa niitä muita juttuja.

Juuri, kun viime kerralla pääsin kehumaan miten hienosti Aada käyttäytyi näyttelytreeneissä niin tällä kertaa meni käytöksen puolesta vähän metsään. Ajoittain se meni hyvin, mutta välillä sillä taas päässä himmeni ja piti alkaa rähjäämään. Argh, se on nii hermoja raastavaa. Ei se ole ikinä virallisissa näyttelyissä tolleen rähjännyt muille kehässä. Siellä se esittää niin mallikansalaista. Positiivista oli, että Aadan pöytäkäyttäyminen on vähän parantunut, huippua Aada <3 sitä tässä ollaan haettukin. Messarissa toivon mukaan näkyisi jotain edistymisen merkkejä. Mitään erikoisia tuloksia en sieltä kyllä odota. Pakko myöntää, että vähän hävettää viedä Aada sinne. Se on niin karvaton rimpula. Tavotteet on tasan siinä, että se käyttäytyy niinkuin ennenkin kehässä, eli tosi hyvin ja pöytäkäyttäymisessä näkyisi edistystä :) Aada on kuitenkin hieno puppe muutamista pikku ongelmista huolimatta :)

Eilen käytiin taas pitkästä aikaa Aadan kanssa agilityä treenaamassa. Oli kyllä astetta huonompi treenipäivä. En ottanut mitään erikoista. Hyppyjä ja keppejä pääasiassa, kun ei tuolla näyttänyt olevan oikein intoa keskittyä. Kyllä me saatiin hyviäkin suorituksia. Taitaa Aadalla olla päällä mörrimöykkyikä. Juoksujenkin pitäisi alkaa tuossa lähiaikoina niin en sitten tiedä onko silläkin asialla vähän näppinsä pelissä. Pitää varmaan keskittyä lähinnä leikkimiseen, jotta en nyt ihan kokonaan tuota koiraa menisi pilaamaan. Kunnon toimintasuunnitelma ei olisi pahitteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti