torstai 19. toukokuuta 2011

ALO2 143 p

Hmm mitä niistä viime torstain (12.5) kisoista oikein voi sanoa....taidan olla kommentoimatta sen kummemmin. Antaa arvosanojen puhua puolestaan. Sen verran voin kertoa, että ei tosiaan ollut sellaista menoa mitä treenien perusteella olin odottanut. Kyllä siellä positiivisuuksiakin löytyi.

Tuomarina oli Kaisa Lähdesmäki

Luoksepäästävyys: 10 Parasta koko kisassa. Mellu ei väistänyt tuomaria! :)

Paikalla makuu: 8 Mellu oli muissa maailmoissa ja jouduin maahanmenossa antaa kaksoiskäskyn. Hitaastihan se maahan meni. Tuomari sanoi, että tosi nätisti pysyi maassa alku kankeudesta huolimatta. Harmi, että se kankeus jatkui koko kisan ajan :D

Seuraaminen kytkettynä: 6 Ihan järkyttävää menoa. Katsekontaktista ei tietoakaan. Jouduin pari kertaa vähän vetämäänkin hihnasta, jotta Mellu pysyi mukana. Oma turhautuminen viimeistään pilasi koko homman.

Seuraaminen irti: 6 Sama juttu kuin edellisessä. Pari pätkää oli jotain seuraamisen näköistä, mutta muuten meni ihan plörinäksi.

Liikkeestä maahanmeno: 7 Seuraamispätkä....nojooh...maahanmeno oli kuitenkin mielestäni ihan jees vaikkakin aika hidas.

Luoksetulo: 7 Hmm no Mellulta aika hieno kisaluoksetulo. Yleensä se on sitä ravia koko matka ja loppumetrit kävellen. Nyt se otti jopa muutaman juoksu askeleenkin vaikka loppu menikin kävelyksi ;D

Liikkeestä seisominen: 8 Seuraaminen oli taas laiskaa. Seisominen valui muutaman askeleen, mutta ei se mua haitannut. Se oli tosi hieno juttu, ette Mellu ennakoinut istumista! jes! :)

Hyppy: 7 Mielestäni aika passeli suoritus vaikka jouduin antamaan Hyppy-käskyn kaksi kertaa. Mellu jäi kuitenkin nätisti seisomaan eikä taaskaan ennakoinut istumista. Hypyssä olen siis vähän huomannut paranemisen merkkejä :)

Kokonaisvaikutelma: 8 Ihan kiva...odotin vähän matalampaa numeroa, kun ajattelin että Mellun laiskuus vaikuttaa tosi paljon. Tuo 8 kuitenkin tuntuu hyvältä.

Ei aina voi mennä putkeen ;D olihan nää vasta tokat kisat, jos vaikka joihinkin kisoihin vielä eksyisi hölmöilemään :D

Aadakin tuli lauantaina kotiin. Mellulla ja Myyllä oli vähän ihmettelemistä, kun toin sen monsterin taas takaisin. Ei ole vanhat asiat päässeet unohtumaan. Kokeilin nimittäin ihan huvikseni muutaman tokoliikkeen verran ja hui kauhistus millä innolla se teki. Hieno likka! Pennuistakin oli kasvannut jo semmoisia viipeltäjiä.






Ukun treenit meni tosi kivasti. Ohjatuissa olin Mellun kanssa ja oikeella fiiliksellä se teki töitä. Kisoissa se fiilis vain häviää, kun namit häviää. Mitäköhän sillekin asialle tekisin?

Seuraamiset meni tosi hienosti. Olen kyllä pyrkinyt keskittymään omaan kävelyyn, ettei se olisi semmoista mutkittelevaa löntystelyä. Mielestäni alan jo hieman kehittymään. Käännökset ovat välillä vähän kehnoja.
Mellun jäävätkin meni mallikkaasti. Pari maahanmenoa olivat oikein sukkelia. Seisomisissa valui muutaman askeleen, mutta muuten jees.
Luoksetulo meni ihan nappiin. Mellulta oikein nätit treenit. Parin viikon päästä olisi tarkoitus mennä möllikisoihin. Ilmoitin sen mölliluokkaan, jotta voin palkata.

Aadankin kanssa tuli vähän jotain tehtyä pitkästä aikaa. Ei viitsi vielä mitään kunnon treenejä vetää. Antaa sen nyt hieman palautua pentujen jälkeen. Vähän kiinnostaisi ilmoittaa se samoihin möllikisoihin Mellun kanssa ihan kokeilumielessä. Mietin sitä kuitenkin vielä.

Eikä unohdeta Pikkumyytä ;) sekin pääsi tekemään vähän seuraamista ja jääviä. Se on ollut nyt viimepäivät vähän laiskalla tuulella. 

Maanataina jäi agitreenit väliin, kun itse menin torille hehkuttamaan jellonia! ;) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti