tiistai 23. heinäkuuta 2013

2 kk leikkauksesta

Aika menee kuin siivillä näin kesällä ja varsinkin lomaillessa. On jo kulunut kaksi kuukautta Myyn leikkauksesta ja mahtavasti menee. Ollaan mökkeilty ja koirat on ollu aika lailla kanssa lomalla mitä nyt Aadan kanssa on maanantaisin agilitytreenit, mutta muuten on ollut aika aivot narikassa toimintaa. Mökkeily on kyllä ehdottomasti koirien mielestä lempparipaikka näin kesällä. Mellukin ihan nuortuu silmissä, kun pääsee vähän mökille kirmailemaan ja saa mennä miten huvittaa.

Aadalla oli eilen agilityssä taas ihan kuutamolla. Pitkään on sujunut hirveän sulavasti ja eilen sitten oli jotenkin niin outoa menoa. Ohjaajakin sanoi, että Aada on kyllä aivan eri koira. Viikko sitten meni hurjan vauhdikkaasti ja tänään oli mussa kiinni ja ei oikein tahtonut kiinnostaa. Aloinkin siinä sitten miettiä, että voisikohan sille pukata pientä valeraskauden poikasta. Juoksut kun olivat kesäkuun alussa niin voisi olla aika lähellä. Se on nimittäin tarkemmin kuin ajattelee noin kotioloissakin kummallinen. Jotenkin hellyyden kipeä ja lenkeillä haahuilee ihan omissa maailmoissa. Pitäisi varmaan nyt tosissaan harkita sitä sterkkaamista, että saisi harrastaa rauhassa. Seuraillaan ja katsellaan kauanko tätä oikein jatkuu.


Myykin on taas edennyt kuntoutuksessa ja tänään fysioterapiassa tuli taas mukavaa palautetta. Pieniä askelia on taas kuljettu eteenpäin. Oikea jalka vieläkin on huomattavasti heikompi kuin vasen, mutta ei se Myyn menoa haittaa. Sillä tuntuu olevan koko ajan hyvä fiilis :) Pitää vielä jaksaa tehdä noita harjoituksia sillä vielä on paljon parannettavaa. Myystä ei välttämättä tule ikinä täysin entisenlaista niinkuin kävelymielessä, mutta kunhan tarpeeksi lähelle päästään niin olen todella tyytyväinen.

Tälläisen yhteenvedon saimme tämän päivän fyssarikäynnistä:

Myy saa liikkua voinnin mukaan, ei vielä hyppimistä sängylle tms, ei vielä muitten koirien kanssa riehumista. Tassujen nostelu harjoitusta vielä jatketaan.
Ulkoilut vaihteleviin maastoihin, kapuamista matalahkojen esteiden yli (esim. katukivetystä pujottelemalla), liikkumistempon vaihteluita.

Pitää toki myös muistaa säännöllisesti venytellä jalkoja ja hieroa mm. rintalihaksia :)

 


Mellullakin tosiaan kuuluu hyvää. Kartrofen pistoksilla ollaan käyty ja kyllä ne tuntuu jonkin verran auttavan noihin takajalkoihin, että niissä ei ole näkynyt mitään ongelmia. Meille tuli korkeampi sänkykin joten Mellu ei siihenkään enään halua tulla. Hyvä niin vaikka Mellu tuntuu olevan eri mieltä. Se kun on niin tottunut nukkumaan pehmeässä sängyssä ;)Viikonloppuna menenkin koirien kanssa viettämään loman viimeistä viikonloppua taas mökille. Onneksi säätiedotuskin näyttää lämpöiseltä :)


Myyn ilme :'D
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti