maanantai 8. heinäkuuta 2013

7 viikkoa leikkauksesta + muita kuulumisia

Kesä on kyllä ihanaa aikaa, voi vain olla ulkona ja tehdä kaikkea mukavaa. Siitä siis lähinnä johtuu tämä blogin pitkä päivitys väli vaikka vannoin alussa, että yritän päivittää suht usein. Ei oikein tee mieli olla koneella, kun voi tehdä niin paljon kaikkea muutakin. Pitää kuitenkin jotain kuulumisia tulla kertoilemaan ettei tämä taas vaivu ihan unholaan :)

Juhannus siis tuli ja meni ja se oli mitä mahtavin. Koirillakin oli mennyt hyvin perheeni kanssa mökillä. Olivat nauttineet mökkeilystä täysillä. Myy oli ottanut rennosti ja ollut ihan iisisti :) turhaan siis jännitin! Aada oli käynyt useita kertoja uimassa eikä olisi millään halunnut lähteä mökiltä pois. Muut olivat jo veneessä lähtö valmiina ja Aada vain juoksi karkuun mökin perimmäiseen nurkkaan. Onhan se mökki paljon mukavampi paikka kesällä, kuin kuuma kaksio.

Olen nyt huomannut Myyn kuntoutumisen edistymisessä pienen hidastumisvaiheen. En enää itse näe niin selkeitä edistymisiä, kuin alussa joka on ihan luonnollinen asia. Alkuun tulee paljon kehitystä ja sitten se jossain vaiheessa tasaantuu. Menee vielä aikaa ennen kuin Myyn kävely sujuu melko normaalisti. Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen tähän tilanteeseen tällä hetkellä.
28.6 fysioterapiassakin positiiviset palautteet jatkuivat. Myy sai vähän jumppailla ja kokeiltiin uusia treenejä. Oikea takajalka toimii vieläkin huonommin, kuin vasen. Mielestäni se on kuitenkin kehittynyt koko ajan vaikkakin hitaasti.

Seuraava kerta onkin vasta muutaman viikon päästä. Siihen asti jatketaan uusia ja vanhoja treenejä sekä nautitaan ennen kaikkea kesästä ;)

Viikko sitten maanantaina oltiin Aadan kanssa taas varmaankin noin kuukauden tauon jälkeen agilityssä. En oikein osannut odottaa mitään huippu onnistuneita treenejä, koska aikaisemmin Aadalle tauko on aiheuttanut korvien katoamista. Tällä kertaa sain yllättyä oikein kunnolla. Ihan jäätävän hienot treenit muutamia ohjaajan hölmöjä mokia ja radan unohtamisia lukuunottamatta. Aada kuitenkin meni joka kerta sinne mihin näytin ja pysyi hanskassa mainiosti. Viimeinen suoritus oli kirsikka kakkuun. Loistavalla suorituksella mentiin ilman yhtään virhettä 12 estettä ja vielä nätillä menolla, joka on meille tauon jälkeen ja noin muutenkin super juttu! Tämä ohjaaja, kun on vaan niin tomppeli aina välillä, mutta ylitin itsenikin eilen.

Viikonloppuna koirat olivat taas mökillä vanhempieni kanssa. Ne olivat taas olleet niin onnessaan päästessään sinne. Yritänkin, että koirat pääsevät kesäisin hengailemaan mahdollisimman paljon mökillä :) Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus mennä uudestaan ja silloin myös itse menen mökille, jeejee!

Tänään oli taas Aadan agility ja tehtiin pientä rataa. Puomin kontakti meni aika läpijuoksuksi joten sitä on muistuteltava mieleen ja pussi tuotti jostain syystä oikealta puolelta ohjattuna ongelmia. Pussin itsenäinen suorituskaan ei oikein toimi. Pitää olla Aadan tasolla ohjaamassa tai muuten menee ohijuoksuksi jos olen liian edellä. Samoin takaaleikkaukset oli hankalia. Huoh pitäisi ottaa enemmän treenikertoja viikkoon tai ei päästä ikinä kisoihin tätä menoa :D Treenit meni kuitenkin noita joitan kohtia lukuunottamatta mielestäni ihan hyvin eikä jäänyt paha maku suuhun. Radan alku sujui tosi mallikkaasti. Ei muuta kuin treeniä treeniä treeniä. Eiköhän tämä tästä :)

Torstaina vienkin sitten koko karvaisen jengini rokotuksille :)

Mellu lenkkeilee <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti