keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Talvitreenikauden starttaus

Tänään alkoi agilityn talvitreenikausi Hyvinkään lämpimässä koiraurheiluhallissa. Myy oli ihan erilaisella fiiliksellä liikkeellä kuin viikko sitten kerhon mestiksissä. Alusta asti se oli ihan intoa täynnä.

Treeneissä oli kaksi rataa. Toinen oli pitkä ja toinen pätkä :D Lyhyemmällä radalla harjoiteltiin putken sokeaa kulmaa. Sama treeni tehtiin sekä oikealta, että vasemmalta. Myy oli ihan innosta soikeana, kun oli meidän vuoro. Olin vallan yllättynyt miten sillä oli ihan erilainen tatsi tehdä töitä kuin viime viikolla :) Hyvä Myy! Harjoitus sujui ihan hyvin. Myy pari kertaa jäi himmaamaan viimeisen hypyn kohdalle, jonka takia rima pari kertaa tuli alas. Oma mokanihan se oli ku ohjasin Myyn vähän vinossa linjassa vikalle esteelle. Sillä kun on pitkäselkä niin käännökset hidastaa sitä jolloin hyppääminenkin käy työläämmäksi. Saisin muutenkin välillä vähän katsoa mitä teen ja mihin meen kun olen aika expertti olemaan väärässä paikassa ja huitomaan väärään suuntaan :D Myy kuitenkin hoiti homman hienosti kotiin :)


Toinen rata oli pidempi (19 estettä). Siis en voi muuta, kuin kehua Myytä tämän päiväisistä treeneistä, koska se teki hyvällä vireellä koko ajan töitä ja jaksoi tosi hyvin. Se meni hienosti koko radan. Ongelmia tuotti vain kepit. Se kuumenee kepeillä eikä sen maltti oikein aina tahdo riittää niiden huolella suorittamiseen. Pitää välillä vähän opastaa. Niitäkin pääsen oikein kunnolla omalla ajalla hiomaan, kun starttaamme Karitan kanssa yhteiset talvitreenailut ;)

Tänään oli kyllä hyvä aloitus talvikaudelle. Ei voi olla kuin suupielet ylöspäin. Harmi vain kun ei ollut kuvaajaa mukana. Olisi voinut saada hyvää videomateriaaliakin :D nooh joku toinen kerta sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti