lauantai 5. maaliskuuta 2011

Back to business

On tullut pidettyä jonkun aikaa hiljaiseloa ja treenailut on jäänyt vähemmälle. Viime viikon tosiaan lomailin tuolla Thaimaassa ja tuli vältettyä nuo kovimmat pakkaset ;) Nyt on kuitenkin palattu taas arjen pyörteisiin ja keskiviikkona tuli pitkästä aikaa käytyä vähän agilityssäkin juoksentelemassa. Tällä kertaa en kuitenkaan ollut ohjatuissa treeneissä Myyn vaan Mellun kanssa! Se oli hassua menoa, kun ei tuo Mellu niin noita kuvioita handlaa. Tottunut menemään sen esteen mikä on ensimmäisenä nenän edessä. Yllättävän hyvin se kuitenkin meni. Toinen rata varsinkin oli semmoista pyörimistä, kun valssi piti tunkea joka väliin. Selvittiin kuitenkin hienosti ja Mellulla oli hauskaa :D On se niin suloinen.

Myyn kanssa otettiin omatoimisesti vain vähän keppejä ja putkea, kun noita ylimääräisiä hyppelyitä pitää välttää. Kepit se hakee jo aika pitkänkin matkan päästä ja virtaa siltä löytyi. Toivotaan, että se Myyn jalka alkaisi pikkuhiljaa tulemaan kuntoon. Olisi nimittäin pieni hinku taas päästä kisoihin.

Aadan kanssa pyörähdettiin puolestaan taas pitkän tauon jälkeen näyttelytreeneissä. Ei kauheasti mitään rähinäkohtauksia tullut, mutta se jatkuva haukkuminen potuttaa aika pahasti. Pöytäkäyttäytyminen oli varmasti parasta tähän asti. Väistöliikettä ei tapahtunut juuri ollenkaan. Liikkeet meni kyllä vähän niin ja näin. Kokonaisuutena aika mukiin menevä suoritus. Lopussa se haukkuminenkin unohtui.

Loppuun vielä semmoinen uutinen, että kesän agilityn alkeiskurssi menee meidän osalta sivu suun. Saatiin kuitenkin hommattua meille oma hallittavuustesti tuohon parin viikon päähän. Katsoo sitten myöhemmin miten etenemme noiden treenien suhteen edellyttäen, että läpäisemme edes tuon testin.


Varasin Aadalle myös ultran tiistaiksi niin saadaan varma tieto onko sieltä tulossa pieniä pupeloita.


Tässä on vielä pari vauvakuvaa Aadasta piristämään postausta. Mellusta ja Myystä ei kauheasti taida olla vauvakuvia koneella. Muuten olisin niistäkin laittanut muutaman kuvan. Niitä, kun on tullut kuvailtua vanhalla filmikameralla ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti