torstai 17. maaliskuuta 2011

Tilaisin paremman kunnon, kiitos!

Huh! Tuli siis käytyä kuuntelemassa ja rehkimässä Lotta Vuorelan koulutuksessa. Muistelen lämmöllä futisaikoja, kun vielä omistin hyvän kunnon. Koulutus oli kokonaisuudessaan ihan loistava. Ennen omaa rääkkiä kuunneltiin juttua kontaktien opettamisesta Silvia Trkmanin 2on2of laatikkotyylin avulla. Aion kyllä ehdottomasti kokeilla tuota Aadan kanssa sitten, kun pääsemme palaamaan taas harrastuksien pariin. Haluan sille ne varmat kontaktit joskus tulevaisuudessa.

Lotan pitämä fysiikkatreeni osuus oli kyllä mun mieleen. Pääsi juoksemaan pitkästä aikaa kovaa. Jaloissa tuntu kyllä tosi hyvältä vaikka lihakset olivat vähän ihmeissään. Tommosia ohjattuja fysiikkatreenejä, kun saisi edes kerran viikossa niin olisi ihan bueno. Pitää kyllä ehdottomasti alkaa juoksemaan lenkkejä, kun lumet sulaa. Ei noi jumpat näköjään tarpeeksi hyvin pidä mun kuntoa yllä.

Mun ilme 1 kilometrin jälkeen
Ainiin ja maanantaina tosiaan käytiin Aadan kanssa siellä hallittavuustestissä ja se meni kaikilta osin mielestäni aika putkeen. Aada käyttäytyi hienosti :) Nyt vain katsellaan ja jännättään pääsemmekö kesän alkeiskurssille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti