keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Mahtimellu liitää jälleen

Tuli taas aksailtua Mellun kanssa, kun tuo Myyn jalka ei näytä vieläkään olevan kunnossa. Treenailtiin vähän sylkkäriä ja persjättöä. Mellulle aivan uutta kauraa purtavaksi. Sain taas kuitenkin yllättyä miten nopeasti Mellu oppii asioita vaikka reagointi onkin vähän hidasta ;) Kyllä tuosta vauhtiakin löytyy, kun se pääsee suoralle pätkälle. Parasta oli nähdä miten innoissaan Mellu taas oli :)

Suurleiriltä ja oisko vuos ollu joku 2006
Myyn kanssa mentiin vain pari kertaa keppejä ja putkea. Kepeillä se meidän vaikeampi puoli ei vain tunnu toimivan ollenkaan. Myy menee ihan sekaisin ja se tarttee vielä ohjausapua. Selkeästi treenauksen puutetta, mutta pistetään asia korjaukseen. Helpompi puoli alkaa menemään jo tosi kivasti. Saan itekkin otettua jo vähän etäisyyttä sivusuunnassa ettei tarvitse ihan vieressä kulkea.

Löysin Myystäkin pari pentukuvaa. Pikku nakki <3



Aadallakin oli viimeiset näyttelytreenit ennen kuin se jää lomalle. Pöydällä seisominen meni hyvin siihen asti kunnes kouluttajan namit kävivät ylivoimaisen houkutteleviksi. Sitten ajauduttiin karikolle :D Liikkeetkin sujuivat siihen asti kunnes käännyttiin ja mentiin kohti sitä kouluttajaa. Aada vähän innostui vetämään. On se kyllä semmoinen ahne possu <3 Tulee itekkin vähän vedettyä noi näyttelytreenit läskiksi, mutta pääasia että Aada vähän tottuisi maailman menoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti