keskiviikko 10. elokuuta 2011

huihuihuippua!

Agilitymeininki näyttää pitkästä aikaa taas vähän siltä miltä pitääkin. Myyn into on selkeästi palannut, kun helteet hellittivät. Normaalisti laskisin Myylle hieman matalammat esteet, etten rasittaisi sitä liikaa. Maanantaina kuitenkin päätin kokeilla normi miniesteillä. Tykkäsin hirveästi Myyn menosta. Koko kesä on ollut sellaista lahnailua, mutta onneksi nyt näkyy valoa tunnelin päässä. Pitäisi varmaan koputtaa puuta, kun se ei toivottu takapakkikin voi hetkessä iskeä.

Lähdin Myyn kanssa suoraan siltä seisomalta radalle ilman mitään paikkakäskyä. Selkeästi se antaa Myylle enemmän virtaa ja se saa siten nopeamman lähdönkin. A:lla oli hieman taas punnertamista, mutta kyllä se senkin suoritti ;) Muutamassa kohdassa oli oma moka, kun ohjasin päin prinkkalaa. Piti mennä putkeen, mutta käänsin vähän liian heikosti ja Myy haki sitten keinun. Pituus meni taas läpijuoksuksi. Yhden palikan se kyllä hyppää, mutta kahdella tulee virhe. Keinot alkaa olemaan aika vähissä, mut ei voi minkään. 

Toisella lyhyemmällä radalla treenailtiin vain valssaamista. Muuten meni ok, mutta omassa tekemisessä on taas korjailtavaa. Pitäisi muistaa liikkua eikä vain venailla, koska Myykin alkaa silloin hidastelemaan ja sehän ei ole ollenkaan kiva homma. Treeneistä jäi kyllä oikein mukava fiilis. Toivottavasti saataisiin taas talveksi treenipaikka.
Vähän kiinnostais ilmottautua Myyn kanssa agilitykisoihinkin tuossa syksymmällä.

Aadan kanssa ollaan treenattu 2on2off asentoa. Se sujuu mielestäni jo mallikkaasti. Stoppaa hyvästä vauhdista ja silleen. Saa nähä miltä se sitten joskus näyttää ihan käytännössä. Agilitykurssiin ei ole onneksi kuin pari viikkoa aikaa :)

Oma kuntokin on alkanut pikkuhiljaa nousta futistreenien ansiosta, mutta on tässä silti vielä matkaa siihen entiseen hyvään kuntoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti