tiistai 2. elokuuta 2011

Loma loppu :(

On aika taas palata takaisin arjen pariin. Juuri, kun kerkesin tottua lomailuun niin sitte se onkin jo ohi. Not fun at all. Myyn kanssa tuli pyörähdettyä näyttelyssäkin pitkästä aikaa. Ihan hyvän tuloksen ja arvostelun kera tuli lähdettyä kotiin, mutta sertin metsästys jatkuu. Myy sai ERI:n, joten positiivinen juttu oli EH putken katkeaminen. Sijoituttiin AVO-luokan ekoiksi, mutta SA:n jäädessä puuttumaan ei kolmanteen sertiin ollut enää saumaa. Ilma oli taas lämmin, mikä pisti vähän jäskättämään Myyn jaksamista ajatellen. Super hienosti se kuitenkin tsemppasi ja liikkeistä olin ihan erityisen tyytyväinen :) Kuukauden päästä olisi sitten Tervakoski KV.






Viime vkl tuli vietettyä Kotkassa meripäivillä ja koirat pääsivät taas mökkeilemään. Onhan siellä paljon kivempi olla, kun ei ole niin kuuma ja saa vain olla ja juoksennella vapaana.

Eilisissä agilitytreeneissä meni Myyn kanssa ihan ok. Oli pari ihan lyhyttä radanpätkää. Persjätöt, poispäin-käännökset ja putkeen lähetys sujui mielestäni varsin hyvin :) Vauhti on vain tosi tahmeaa. Tulen kyllä olemaan ihan hukassa Aadan kanssa, kun tempo muuttuu huomattavasti nopeammaksi.

Agilityn jälkeen menin kotona vielä lähikentälle treenaileman tokojuttuja Aadan kanssa. Tutustuttiin paremmin noutokapulaan ja tehtiin seuraamista, jääviä ja luoksetuloja. Naksuttelin noutokapulan kanssa. Aada alkoi jo tajuamaan, että se kapula pitää ottaa suuhun eikä vain tuijottaa :D Luoksetulot otin vauhdikkaina. Palkkaus lelulla. Ei mitään moittimista. Jäävien maahanmenossa pitää kyllä ehdottomasti alkaa vahvistamaan nopeaa makuuta. Se on omasta mielestäni ärsyttävän hidas. Pitäisi pudota vielä nopeammin. Seisomisesta tykkäsin. Stoppasi oikein nätisti. Seuraamisen käännökset puolestaan tökkii. Siinä asiassa voin kyllä ihan suoraan katsoa peiliin. En vain itse osaa ollenkaan kääntyä, joten koirakin menee ihmeellisen mutkan.
Lopuksi otin hieman puunkiertoja. Poispäin-käännöksiä ollaan treenailtu ja ne menee jo aika ajoin hyvin. Välillä oman sähläyksen takia käännökset tuppaavat menemään hieman liian pitkiksi.
Olen alkanut miettimään, että voiko Aadalla olla niinkin ihmeellinen sijaistoiminto kuin ruohon/lehtien syöminen?
Ilmenee esim siten, että juuri noiden puunkiertojen yhteydessä, kun sillä virtaa tulee lisää ja se kuumenee niin se saattaa sen jälkeen alkaa puputtamaan ruohoa tai lehtiä. Tosi ärsyttävä tapa ja haluaisin karsia sitä pois, mutta en keksi miten se onnistuisi. Jos joku viisas sattuu lukemaan tätä niin apu olisi ihan tervetullu :D

Lopuksi vielä suuret onnittelut Aadalle, joka täytti jo huimat 2-vuotta!!! :) Niin se aika vain menee :(


Kukkuu (Aada 8 viikkoa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti