tiistai 6. syyskuuta 2011

Möllimörökölli + Agilitytreenailua

Aadan kanssa käytiin eilen vähän möllitokoilemassa. Ekaa kertaa tuli tehtyä suht kisanomaiset treenit, toki palkaten ja hyppyä tehtiin ekaa kertaa joten se tehtiin helpotetusti tottakai. Aada saisi mielestäni olla aavistuksen terävämpi ja keskittyminen voisi olla asteen parempaa, muuten tekeminen on ihan kivan näköistä.
Liikkeestä maahanmenon ja seisomisen erottaminen on yksi lisä meidän hiottavien juttujen listaan.

Oikeaoppinen nouto ;D
Osaa se onneks oikeinki kantaa :D
Seuraamiset irti ja kytkettynä oli muuten hyvää, jos poisluetaan muutamat haahuilut ja täyskäännöksiin pitää kyllä saada vauhtia. Ne menee tosi löysästi ja hurjalla kaarroksella. Omaan silmään irtiseuraaminen ei ollut ihan mitään parhainta. Vähän liian jätättävää. Liikkeiden videoiminen ei olisi yhtään pöllömpi juttu.
Liikkeestä maahanmenon alkuseuraaminen oli aika plöööh, maahanmeno omasta mielestä tuntui hitaalta, mutta karita sanoi sen olleen ihan hyvä.
Luoksetulo oli hirmu nätti. Vauhtia olisi voinut olla vähän enemmän, jos pikkutarkoiksi aletaan. Liikkeestä seisominen ei mennyt ollenkaan niinkuin piti. Aada meni saman tien maahan. Korjasin kuitenkin sen heti, eikä se ennakoinut istumista joka oli positiivinen juttu. Sitten se hyppy. Tykkäsin kovasti vaikka ekaa kertaa tehtiinkin tokohyppyä. Annoin käsiavun hypyssä ja palkkasin kun Aada seisoi nätisti. Aada ei ennakoinut siinäkään loppu istumista. Voin olla tyytyväinen Aadan suoritukseen.Mölleilyn jälkeen tein vielä Myyn ja Mellun kanssa vähän muutamia juttuja. Myyn tokoilu on kyllä aina semmoinen sekametelisoppa, mutta ainakin sillä oli kivaa :D
Seisotin vielä Aadaa pöydällä, kun siinä se tarvii vielä itsevarmuutta. Pitää talvella alkaa käymään taas näyttelytreeneissä, kun ne viimeksikin toi ihan mukavasti kehitystä. Olen katsellut vähän mätsäreitäkin mihin voisin mennä pyörähtämään Aadan kanssa.


Eilen alkoi sitten mun ja Aadan agilitytaival. Vaikuttaa ihan asialliselta. Tykkään, kun ryhmässämme on vain 4 koirakkoa. Aluksi tehtiin hyppy-hyppy-mutkaputki hässäkkä. Kouluttaja hieman näki missä mennään jne. Möllejähän me vielä ollaan, mutta kuitenkin. Hypyt meni ihan ok ja putki oli sitten se ongelma, joka ratkesi pienellä muistin virkistämisellä. Lopuksi vielä putkijarrutuksia, jotka meni ekaksi kerraksi mielestäni ihan ok.


Myyn hallikauden aloitus agilityssä sujui huippu hyvin! Vauhtia riitti pienellä koiralla todella paljon. Selkeästi tää hallissa treenaus on Myyn juttu. Persjätöt ja takaaleikkaukset onnistui oikein hienosti. Pari epäonnistumista pistetään kyllä ohjaajan piikkiin. Pimeä putkikulmankin Myy haki ihan ok, se kaipaa kyllä vielä treeniä. Kepitkin Myy suoritti vaikeammalta puolelta reippaasti. Pitkät suoratkin Myy pinkoi minkä jaloistaan pääsi, korvat lepattaen. Ah treeneistä jäi kyllä älyttömän hyvä maku.

Blogia värittää Karoliinan nappaamat kuvat muutaman viikon takaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti