perjantai 16. syyskuuta 2011

Sähikäiset

Myyn agilitytreenit meni taas hitsin hienosti. Vauhdilla mentiin ja fiiliskin tuntui olevan kohdillaan. Pimeät putkikulmat Myy haki loistavasti. Toisella radalla oleva muuri jätettiin väliin. Myy sai hypätä pelkkien päällys palikoiden yli. En viitsinyt hommata siitä Myylle mitään pahaa peikkoa, kun sen ylitys on yleensä semmoista räpiköimistä. Helposti vielä satuttaa itsensä. Sillä oli vielä niin hyvät fiilikset, että turhaan alan sen hyvää mieltä pilaamaan. Pitää, joku kerta ihan yksittäisenä sitä treenailla. Se tarvii vielä vähän itsevarmuutta sen suorittamiseen. Himmailu vain pahentaa asiaa. Pitäisi vaan mennä eikä meinata.

Yksi yllättävä ongelmakohta oli rengas. Yleensä Myy suorittaa sen oikein, mutta tällä kertaa se pari kertaa meni reunasta ohi. Oma ohjaus ja käskytys oli vissiin taas syy siihenkin. Ensi viikolla jääkin agilitytreenit väliin oman futispelin vuoksi. Tauko on kyllä yleensä tehnyt ihmeitä, joten katsomaan millaisella draivilla Myy tekee parin viikon päästä ;)

Aadan agilitytreenit meni myös törkeen hyvin. Hirvittää se sen nopeus jo tässä vaiheessa :D Tehtiin yksittäin pussia ja A:ta sekä pituus-putki-hyppy sarjaa kumminkin päin. Pussi sujui jo paljon paremmin, kuin viime kerralla. Pidettiin vain vähän pussinsuuta auki. A:kin alkaa toimia. Milja sanoi että ei edes jarruta kovin paljoa Aadaa kontaktilla eli se alkaa jo tajuamaan jutun jujun ;) Sarja meni älyttömän hienosti. Ei mitään ongelmaa. On se vaan niin välkky ja vikkelä. Palkkailin sarjalla lelulla. Toimii paljon paremmin. Ihanaa, kun edes yksi kolmesta palkkautuu lelulla. Seuraavalla kerralla kuulemma tehdään hieman puomin alastuloa.

Mellulle kävin varaamassa ensi viikoksi lekuriajan. Ajattelin käyttää sen pitkästä aikaa kilpirauhaskontrollissa ja katsoa onko lääkitys ihan kohdillaan. Se on ollut viime aikoina hieman vaisu. Käydään näyttämässä myös Mellun kyljessä olevaa pikkuista pattia, joka on kylläkin vain joku ihme talirauhaspatti. Eniten mua kiinnostaa mitä tuo kilpirauhaskontrolli sanoo.

Viikonlopuksi suuntaan kaverin synttäreille Turkuun. Adios! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti