maanantai 30. tammikuuta 2012

Ei mitään parasta menoa

Tulee taas tämmönen kiva pitkä postaus, kun oon taas ollu laiska bloggaaja.
Viime viikon näyttelytreeneistä ja Aadan agilitytreeneistä aion kyllä kertoa seuraavassa postauksessa.

Myy

Muutaman viikon takaiset agilitytreenit Myyn kanssa ei ihan menny niin kuin ajattelin. Alku treeni pikkuradalla meni hyvin ja siihen olin tyytyväinen, mutta pidempi rata ei kyllä sujunut tällä kertaa yhtään. Sieltä löytyi kuitenkin onnistumisia. Kokonaisuus ei vaan oikein iskenyt.

A:n kanssa oli isoimmat ongelmat. A:n alta meni putki ja sinnehän se Myy yritti jatkuvasti. Semmoista punnertamista taas. Samoin kepit meni päin prinkkalaa ja vielä helpommalta puolelta. Noh ei aina voi onnistua :D

Nii ja ei ne kisatkaa 14.päivä lauantaina kovin hyvin menneet. Hyllytettiin molemmilta radoilta ja oli kyllä niin vaivalloista menoa. Molemmat ongelmaesteet pituus ja muuri olivat kummallakin radalla. Nehän eivät sujuneet ollenkaan. Yleensä aina ennen rengas on ollut yllättävän varma, mutta tällä kertaa molemmilla radoilla reunasta ohi, great!! Hypyt suoritti oikein hyvin ja keinu oli ihan super hieno kummallakin radalla! Noin yleisesti radat tuntuivat helpoilta. Jostain syystä hurjan montaa nollatulosta ei kuitenkaan nähty.

Nyt on jäänyt pari kertaa välistä, mutta yleensä tauko on tehnyt Myylle tosi hyvää.

Aada

Agilitytreeneissä muutama viikko sitten torstaina olikin juoksua, juoksua ja juoksua. Oli hurjan pitkä kuuden hypyn suora jonka päässä U:n muotoinen putki ja sama hyppysuora takaisin.
Oli kyllä vähän jalat koetuksella. Tehtiin varmaan kolme-neljä kertaa sama homma vuorotellen. Meidän suoritus parani joka kerralla. Aluksi olin hieman ehkä myöhässä ja Aada kyseli vähäsen parin hypyn välissä. Eteen menoa en ole sille vielä kunnolla ehtinyt opettaa, jonka pistän kyllä työn alle. Viimeinen suoritus oli kaikkein hienoin, kun Aada ei enää ollenkaan kysellyt vaan meni eikä meinannut! Ei noista suorista muuten tule yhtään mitään. Tuli otettua vielä muutaman kerran verkkokepit, joissa ei ollut ongelmia. Jalat oli kyllä hapoilla treenien jälkeen, mutta fiilis oli loistava! :D

15.päivä sunnuntaina lähdin ajelemaan sinne lahteen ryhmänäyttelyyn katsomaan yhtä Aadan pentua Cesiä. Pääsin myös toimittamaan handlerin virkaa. Cesi esiintyi mainiosti. Tuloksena hienosti ensimmäisestä Cesin virallisesta näyttelystä ERI ja arvostelu mitä parhain. Ei mitään negatiivista.

Agilitytreenit pari viikko sitten Aadan kanssa meni taas hirmu kivasti. Sain myös vähän videollekkin onnistumisia ja omia sähläyksiä :D Ainoa, että ekalta radalta video ei onnistunut. Mun tuurilla juuri silloin, kun onnistuttiin tosi hyvin. Olin vähän urpo ja neuvoin äitille kameran käytön päin h****ttiä. Sain kuitenkin jotain materiaalia vihdoin ja viimein.

Päätin kuitenkin, että lisäilen ne videot eri postauksessa. En saanut niitä lisättyä jostain kumman syystä niin pitää ensin ratkoa se ongelma jossa voi mennä hetki, kun en oikein hallitse tommosia juttuja :D Piti hoitaa sekin homma viikonloppuna, mutta en taas ehtinyt. Niistä sitten näkee vähän paremmin mitä siellä treeneissä oikein tehtiin. Puomista ei tullut otettua videota, mutta tehtiin ekaa kertaa ilman hihnaa ja Aadan kontaktit alkaa jo sujua tosi hyvin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti