keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tokoilua aika huonolla menestyksellä

Käytiin nyt vihdoin ja viimein viime viikolla vähän tokoilemassa Karoliinan ja Nemon kanssa. Tässä taas näki, että vois vähän useemmin panostaa tohon tokoiluun. Aadan keskittyminen oli niinku käsittämättämän huonoa. Oli kyllä uusi treenailupaikkakin, mutta kuitenkin. Huomio kiinnittyi aina kaikkiin ohikulkeviin ihmisiin ja oli muutenkin jotenkin levoton. Ei nyt mitään kummempia juttuja tehty. Seuraamista, jääviä, luoksari ja vähän noutoa. Seuraaminen oli ihan ok, katsekontakti tippui välillä ja aika ajoin oli paikka vähän hukassa. Jäävät näytti jo paremmalta, maahanmeno voisin olla silti vieläkin ripeämpi. Seisominenkin meni ihan jees. Luoksetulo ei ollut mikään kovin nätti. Vähän liian kankeaa toimintaa. Treeneissä oli yksi aivan järisyttävä ylläri. Aada toi ekan kerran noutokapulan ihan käteen asti! En tiedä mitä sen päänsisällä on syttynyt, mutta olin niin iloinen. Olenko vihdoin ja viimein saanut noutavan koiran?? Enkä ole edes mitään tehnyt tuon asian eteen. Aivan törkeästi on asioita mitä pitää vahvistaa ja hioa...aika moni asia on pääpiirteittän kunnossa, mutta kun se ei riitä.


Mellullakin riitti energiaa, se juoksi onnellisesti pitkin kenttää. Sen kanssa hieman vedettiin överiksi ja riehuttiin ja leikittiin. Kokeilin senkin kanssa noutoa. Mellunkin kanssa tapahtui ihme! Se meni jopa hakemaan sen kapulan mitä se ei ole ennen tehnyt. Siinä on kuitenkin yksi ongelma. Mellu noutaa sen kapulan siten, että roikottaa sitä siitä paksusta päästä :D En tiedä mikä siinä on, kun ei tykkää nostaa kapulaa siitä ohuesta kohdasta. Se on kyllä hassu koira. Myy sai tällä kertaa katsella sivusta. Käytiin vielä pieni lenkki treenien päätteeksi. Oli kyllä ihan kiva treenailla pitkästä aikaa tokoakin.


Vuosikin vaihtui ihan mukavissa merkeissä. Itse lähdin kavereiden kanssa ulos ja koirat jäivät kotiin kuuntelemaan radiota.

Vuoden ekat agilitytreenit Myyn kanssa sujuivat taas mallikkaasti. Nyt se kisainto vain kasvoi entisestään. Kokeilin pitkästä aikaa tehdä koko radan 30 cm esteillä. Eikä niissä ollut minkäänlaista ongelmaa. Hyvin ja vauhdikkaasti Myy silti suoriutui. Kyllä sinne mahtui virheitäkin. Pituus ja muuri luonnollisesti, sekä kepeissä oli jotain häikkää. Yllätyksiäkin koettiin. Muurin sai suoritettua taas uskomattoman hienosti parin uusinnan jälkeen. Vähän vain otti kosketuksen niihin palikoihin, mutta ei kuitenkaan pudottanut! Ja voi sitä onnenpäivää, kun Myy meni myös pituuden niillä kahdella palalla! Siinäkin kyllä tarvitsi muutaman kerran, että onnistui. Kumpa se vihdoin tajuaisi, että se pitää hypätä joka kerta eikä vaa fuskata ja juosta yli ;D 


Päätin nyt sitten ilmoittaa Myyn sinne kisoihinkin, jotka on tuossa 14.päivä. Jännittää jo nyt.

Perjantaina sitten mäntsäriin Aadan kanssa. Katsellaan miltä se pöytäkäyttäytyminen siellä näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti