torstai 6. kesäkuuta 2013

2,5 viikkoa leikkauksesta

Näin se aika vaan menee hurjaa vauhtia eteenpäin. On jo kaksi ja puoli viikkoa siitä pelottavasta päivästä, joka varmasti lukeutuu mun elämäni kamalimpien päivien kärkikastiin. Nyt se tuntuu olevan jo kaukana menneisyydessä ja kovaa vauhtia mennään positiivisin mielin ja odotuksin eteenpäin. 
Vähän oli viikonloppuna ja alkuviikosta odotettua enemmän kiirettä niin en sitten muistanutkaan tulla tänne postaamaan, että tapani mukaan olen taas myöhässä ;(

Myyn kanssa menee oikein mainiosti. Niin iloinen se on joka päivä ja välillä pitää vähän rauhoitella, ettei ihan mene riehumiseksi. Kävelykin tuntuu sujuvan päivä päivältä paremmin. Huojuvaa menoahan se on, mutta kävelyltä se kuitenkin näyttää. Olen vieläkin kovin hämmästynyt tästä Myyn nopeasta kuntoutumistahdista. En olisi 2,5 viikkoa sitten uskonut, että se kävelee jo tässä vaiheessa vaikka lääkäri sanoikin sen olevan ihan mahdollista. Lämmin ilma vähän verottaa tota Myynkin jaksamista noissa jumppajutuissa, mutta rauhallisesti edetään Myyn ehdoilla :) Huomenna sitten tosiaan uudestaan mennään fysioterapiaan. Pitäisi Myylle valjaatkin hommatta. Varmasti parempi ja tukevampi vaihtoehto kuin panta.

Mellulla ja Aadallakin menee hyvin. Mellu kävi viime viikolla kartrofen pistoksella lekurissa ja tänään käytiin uudestaan jos saisi vähän mummelin jalkoja vetreämmiksi. Tosin ei noilla helteillä kukaan jaksa kovin virkeää esittää :D Varsinkaan Mellu, kun se on aina ollut niin rauhallinen neiti.
Aadalla tuli agilityyn muutaman kerran tauko, kun sekin aloitti juoksunsa. Saa nähä millainen sekopää se taas on, kun pääsee hallille :D tauko ei ainakaan Aadalle ole näyttänyt tekevän positiivista vaikutusta. Se vaan käy ihan kuumana ja kaahailee vähän sinne sun tänne ilman korvia.

Juhannuksena koirat näillä näkymin pääsee mökille. Siellä ne saa nauttia ja juosta niin paljon kuin sielu sietää ja Aada tietty uidakin. Paitsi tuo potilas Myy, joka ei vielä saa revitellä ennekuin jalat alkaa olemaan kunnossa. Se pääsee sinne viettämään rentoiluviikonloppua. Tekee sillekin varmaan ihan hyvää päästä vaihtamaan maisemaa.

Eipä meille mitään sen ihmeempää kuulu. Meidän porukalla tällä hetkellä siis kaikki reilassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti