torstai 28. lokakuuta 2010

Onnistumisia

Aadan kanssa käytiin eilen taas vähän aksailemassa. Ekat oikeasti ihan hyvin menneet treenit. Ainoa SUURI ongelma on se, että keskittymiskyky on aika huolestuttavan minimaalinen. En tiedä miten saisin tehtyä itsestäni oikein superhyper kiinnostavan, että mikään muu ei enää häiritsisi ympärillä. Tuntuu, että Aada vähän väliä keskittyy seuraamaan mitä ympärillä tapahtuu.
Jotain edistymistä kuitenkin havaitsin. Aada meni kujakepit vaikka viime kerralla se ei halunnut mennä, kun sitä häiritsi ne verkot siinä ympärillä. Palkkasin lelulla vahdista ja pari kertaa laitoin keppien päähän alustalle nameja. Hyppyjen kierrotkin meni ihan kivasti silloin kun keskittyminen oli edes vähän parempaan päin. Otin kolmen hypyn suoraa, jonka jälkeen oli tarkoitus saada Aada kääntymään tiukasti oikealle. Kappas kuinka kävikään...Aadapa päätti juosta suoraan kuuntelematta yhtään mitä sille sanoin tai no siinä vaiheessa jo huusin kun se ampaisi kuin ohjus haukkumaan jotain ihme säkkiä mikä näytti siitä niin epäilyttävältä. Tein saman pariin kertaan ja nuo pari muuta kertaa se sitten kääntyi kun huusin sille terävästi "tässä!" ja heiluttelin lelua :D
Pituuttakin tuli vähän otettua siinä samalla, kun tehtiin erilaisia hyppykuvioita, hienosti meni! :) Tällä kertaa Aada jaksoikin paremmin, hyvähyvä =) Lopussa tuli kuitenkin nolotilanne, kun seuraavat treenaajat tuli halliin ja Aada sattui olemaan siinä vaiheessa vielä irti niin sepä päätti lähteä tavalliseen ärsyttävään tapaansa räyhäämään sille vieraalle koiralle, prkl! Tuntuu ettei Aadalla ole mitää itsesuojeluvaistoa. Se on kyllä huomattu monta kertaa. En tiedä yhtään mitä tekisin tuon räyhäämis asian suhteen, hmm. Mulle se on iso pähkinä purtavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti