lauantai 2. lokakuuta 2010

Tittidii vähän useammat treenailut samassa paketissa

Nyt taitaakin tulla tosi pitkä postaus, kun kirjoittelen keskiviikon,torstain ja eilisen eli perjantain treenailuista :D Laiskimuspontimus, kun olen niin ajattelin päästä vähemmällä kun kirjoitan kaikki samaan aikaan ;) 

Keskiviikkona 19 pv oli Myyn agilitytreenit. Toinen rata oli Myylle vähän haastava. Siinä oli kaikki Myylle ongelmia tuottavat esteet kuten muuri, pituus ja kepit. Muurissa tulee esteeksi Myyn pituus ja mataluus. Sillä ei riitä ponnistusvoima sen ylitykseen vaan palikat putoavat kun se hyppää muurin päälle. Joskus kyllä käy munkki ja palikat pysyvät paikallaan :D Mutta en jaksa tuon Muurin takia stressata. Pääasia, että se jotenkin ylittää sen.
Myy on joskus hienosti mennyt pituuden yli, mutta jostain syystä niin ei tapahdu enää. Myy ovela nakkinen suorittaa helpoimman kautta ja yksinkertaisesti juoksee palikoiden yli. Se ei vain jostain syystä tajua että sen pitäisi hypätä sen yli. Kyllä se yhdellä palikalla sujuu, mutta sitten kun tulee kaksi niin sitten ei enää sujukkaan. Pitää ottaa se työnalle, kun kuitenkin tiedän, että Myy kyllä pääsisi se yli kunhan vain kunnolla yrittäisi. Kepeissä on se sama ja vanha probleema. Se helposti alkaa koheltamaan eikä keskity, jolloin puolessa välissä keppejä tulee tiplu :D ja Myy kuulemma tuijottaa suoraan eteen jolloin keppien hahmotus vaikeutuu. Nooh pitää vaan treenata ja onneksi se onnistuu niissä mun ja Karitan itsenäisissä treeneissä.

Onneksi kävi treeneissä hyvä tuuri ja saimme sen helpomman radan ja Myylle ehdottomasti kivemman radan treenien loppuun, että varmasti jää hyvä fiilis :) Siinä Myy sai juoksennella ihan innoissaan. Oman ohjausvirheen takia Myy meni kerran renkaasta ohi ja uun mallisen putken oikeaan päähän se kerran jumitti eikä malttanut mennä, kun kokeiltiin vaikeamman kautta. Eli olin Myyn oikealla puolella. Olisin tehnyt siinä kohtaa valssin, että olisin päässyt Myyn vasemmalle puolelle jos olisin sen helpommin ja varmemmin halunnut mennä. Myyn kanssa, kun kerkeää tekemään sen valssin joka paikassa :) Myy meni kyllä putken tosi hienosti kunhan itse vain tajusin miten pitää ohjata! :) Oli kuitenkin hienoa, että loppuun saatiin onnistumisen kokemuksia.

Sitten siirrytään torstain tokoiluihin. Treenailtiin Aadalmiinan ja Nemoskuukkelin kanssa omatoimisesti. Otetiin aluksi yhdessä paikkamakuu. Otin sen lyhyellä ajalla ja matkalla. Aada kerran nousi alussa, mutta se oli oma moka, kun annoin sille paikka käskyn eikä se ollut edes kuulolla. Ja sitten tuli vähän ahnedittua. Ajattelin ottaa yhden askeleen sivulle ja katsoa miten Aada pysyy, mutta olisihan se pitänyt tietää ettei Aada vielä kestä sitä. Tyhmä minä! Kyllä me kuitenkin pari onnistunutta saatiin. Otin myös lyhyet pätkät seuraamista, jotka oli ihan jees. Sekä pari luoksetuloa, mitkä oli myös ihan hyviä. Aada on niin hieno vaikka hermot voisivat olla paremmat, mutta tällä hetkellä pistän sen iän piikkiin ;)

Lopuksi vielä ne eiliset agit. AADA ON NYT SIIS VIRALLISESTI STARTANNUT AGILITYN! ;) heh. Oltiin eilen Karitan ja Rinon kanssa treenailemassa itsenäisesti siellä Vantaalla. Otin Aadan kanssa eilen pääasiassa hyppyjä, putkea, puomia. Aada osoittautui kyllä aika nopeaksi. Taitaa tulla ohjaajalle ongelma pysyä sen perässä joskus tulevaisuudessa. Hypyt ja hyppyjen kierrot meni kyllä aika hyvin. Pari kertaa se vähän haahuili hypyn jälkeen, mutta muuten ok. Otin myös hyppy-putki yhdistelmää, hienosti meni näin ekaksi kerraksi :) puomi nyt meni silleen miten sen nyt ekalla kerralla pitäisikin mennä. Eli rauhallisesti. Jossain vaiheessa huomasi, että Aadalla alkaa puhti loppua joten otin sen kanssa loppuun vielä jonkun helpon jutun :) ekaksi kerraksi voisin sanoa, että aika jätte hyvin meni :) Kerkesin siinä vielä Myynkin kanssa tekemään jotain ja hyvällä mielellähän se tekikin :>

Tänään ajattattelin että voisin vähän tokoilla Mellun kanssa, katsotaan miten se toimii. Luulisin, että ihan hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti