torstai 23. toukokuuta 2013

Reipas Myy

Kuntoutuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Vielä ei jalat tietenkään kanna, mutta toipuminen noin muuten on lähtenyt hyvin käyntiin.

22.5

Aamupäivällä 11 menin ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen moikkaamaan Myytä ja samalla tapaamaan fysioterapeuttia, koska olisi myös ensimmäinen uintikerta. Se oli kyllä tosi iloinen jälleen näkeminen. Myy oli niin innoissaan. Hauska pieni koira. Haavakin oli ihan super siistin näköinen.

Leikattu selkä

Käytiin läpi erilaisia jumppaliikkeitä, mitä sitten kotona pitäisi Myyn kanssa tehdä joka päivä. Kun saan jumppaliikkeet kirjallisena itselleni niin laitan ne myös tänne.

Sitten Myy menikin jo uimaan. Vesihän ei oikein ole Myyn lemppari elementti, mutta kyllä se siellä kiltisti ui jos ei kerran muuta mahdollisuutta anneta. Uinnit sujui mallikkaasti ja potkujakin takajaloissa jo havaittiin. Tosi hienoa!

Ja ei muuta kuin altaasta kuivaamaan jonka jälkeen Myy pääsi kokeilemaan sellaista voiko sitä nyt koirien pyörätuoliksi kutsua tai peräkärryksi yms. Siinä oli kyllä huvittava näky. Varsinkin sitten, kun Myy tajusi pääsevänsä kunnolla eteenpäin. Käytävillä mentiin tuhatta ja sataa ja koko ajan piti varoa ettei tule törmäyksiä. Aika karultahan se näytti, kun Myy siinä oli. Hyväähän se kuitenkin tekee etukroppaa ajatellen koska sille on hirveän raskasta raahata peräpäätä mukana niin saa edes vähän helpotusta.

 
Pikku Myy "pyörätuolissa"
 Fysioterapia käynnin jälkeen jäin vielä hetkeksi olemaan Myyn kanssa ja kuivailemaan sitä lisää. Ruokakin maistui rankan suorituksen jälkeen ja yksi hoitaja oli ihana, kun oli jättänyt omasta maksalaatikostaan vähän yli ja toi lopun Myylle :) Myy oli kuulemma syönyt vähän huonosti, joten hän ajatteli jos maksalaatikko maistuisi paremmin ja sehän hävisi äkkiä siitä kupista.

Sitten sanoin heipat vähäksi aikaa, koska klo 17 tulisin vielä takaisin Myyn toiseen uintikertaan ja lähdin käymään Järvenpäässä hoitamassa Mellun ja Aadan.

Lääkäriltäkin tuli mukava puhelu. Hän sanoi, että Myy oli pissannut ulkona jo itse! Se ei kuulemma kovin yleistä ole, että jo tässä vaiheessa pystyy itse pissaamaan. Lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että seuraillaan vielä seuraavaan päivään onko se tosiaan niin, että Myy pystyy sen rakkonsa tyhjentämään. Koska silloin ei ole mitään ongelmaa kotiin tulemisessa ja sen hoitaminen helpottuu huomattavasti.


Potilas

Reipas otus

23.5

Tänään aamulla se soitto sitten tulikin ja asia tosiaan on niin, että Myy pissaa itse! Haen sen pienen potilaan klo 15 maissa kotiin! Voi tätä ilon määrää. Nyt se urakka vasta alkaa, mutta eiköhän tästä selvitä. Lopussa kiitos toivon mukaan seisoo :)

 Palaan asiaan, kun Myy on tullut takaisin kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti