keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Myylle yliaika 0 ja Aadalle pitkä agilitytauko

Joo elikkäs Aada sitten päätti alottaa nuo juoksunsa viime perjantaina ja se tietää pitkän pitkää agilitytaukoa. Tarkoituksena olisi siis astuttaa tuo rontti näistä juoksuista. Juuri, kun agilityn osalta alkoi näyttää pikkuhiljaa hyvältä. Eipä se mua nyt niin paljon haittaa. Sitten, kun nuo pennut ovat jossain vaiheessa pois alta niin voin rauhassa jatkaa harrastuksia :) Näillä näkymin kerkeäisimme mukaan vielä kesän agilityn alkeiskurssille sikäli mikäli pääsisimme edes seuraan.

Kävin vielä perjantaina (21.pv) vähän Aadan ja Myyn kanssa liitelemässä vantaalla. Aada oli hieman sähläystuulella, mutta saatiin kuitenkin mukavia onnistuneita suorituksia hypyiltä ja puomilta. Kokeiltiin hieman uutena kuviona persjättöä. Muutama kerta meni aika plörinäksi oman säätämisen takia. Tuli sieltä kuitenkin se onnistunutkin suoritus.
Myyn kanssa otettiin lähinnä kepeille lähestymisiä ja pienen pientä radan pätkää. Kyllä tuo näyttää saaneen taas kuntonsa takaisin. Ei enään niin paljon himmaillut ja kepitkin olivat ihan mainiot.

Sitten niihin sunnuntain (23.pv) ja samalla meidän ensimmäisiin kisoihin. Voi että kun aamulla jännitti. Aamupala piti tunkea väkisin kurkusta alas ja koko ajan oli hirveä kutina mahassa. Jännitystä kuitenkin vähän helpotti se, että Janessa ja Wilikin olivat mukana. Ei tarvinnut yksin siellä seikkailla. Tuomarina oli Ritva Herrala. Rata oli ihan mukava ja yksinkertainen. Helpotus oli, että radalla ei ollut pituutta eikä muuria, huh :D Radalle mentäessä se jännitys sitten lähti pois. Tehtiin mielestäni hyvä rata. Myy jaksoi tsempata loppuun asti. A:lla se jäi vähän jumittamaan ja oikein katsoi sillä silmällä, että autanko vai enkö auta. Hassu :D Kepitkin menivät hienosti vaikeammalta puolelta. Käsiohjauksella, mutta meni kuitenkin. Keppien jälkeen tuli mukaan vähän omaa sähläystä, mutta loppuun asti päästiin. Tulos oli 0, höystettynä yliajalla :D Jäi kyllä niin hyvä fiiliis, ihan turhaan jännitin :)

Vähän kyllä tekisi mieli ilmottaa niihin 12.2. oleviin kisoihin, mutta en sitten tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti