lauantai 15. tammikuuta 2011

Pahalta näyttää

Nimittäin agilitykisoja ajatellen. Tuli eilen käytyä vähän kokeilemassa miten se Myy oikein toimii. Oli kyllä aika huolestuttavan kankeaa menoa. Varoi hirveästi itseään ja vauhti oli normaalia hitaampaa. Elän niin toivossa, että ensi viikolla olisi paremmat kuviot. Harmittaa hirveästi jos joudun perumaan ne kisat. Toki koiran ehdoillahan tässä mennään. Onhan niitä kisoja myöhemminkin.
Otettiin eilen siis vähän keppitreeniä ja ihan muutama hyppy, että näin vähän missä mennään. Saatiin parit onnistuneet suoritukset kepeiltä. Vauhtia vain ei löytynyt toivotulla tavalla. Hypyt sen sijaan olivat sitäkin nihkeämpiä. Joku tuota Myytä nyt vaivaa. Pitää seurailla tilannetta. Tällä hetkellä pyrin pitämään pikkuisen Myyn levossa, ettei se kauheasti hyppisi sohville ja sängyille, tai ainakaan sieltä alas :) 


Aada sen sijaan oli normaali itsensä. Treenailtiin vähän suoraa putkea etupalkalla. Ajattelin, että olisin treenaillut keppejä enemmän. Olin kuitenkin sokea enkä löytänyt niitä ohjureita, joten kunnon keppitreeni saa vielä odottaa. Ei tässä mikään kiire ole :) Puominkin se meni taas ihan itse. Alastuloa pitää kyllä vielä treenata. Haluan siitä satavarman. A:lla oli jälleen vähän jännitystä ilmassa. Kyllä se siitä ajan kanssa alkaa menemään. Hyppykuvioita se alkaa handlaamaan koko ajan vähän paremmin. Itse pitää vaa muistaa käskyttää ajoissa, ettei käännökset veny niin hirvittävän pitkiksi. 


Oli kivaa, kun Janessa ja Wilikin pääsivät mukaan treenailemaan :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti