torstai 6. tammikuuta 2011

Welcome year 2011

Vuosi 2010 sitten tuli ja meni. Hirmu nopeasti tuntuu tämä aika aina kulkevan. Toivottavasti tästä vuodesta tulee hyvä vuosi ja koirat pysyisivät terveinä.

Viime vuoden viimeiset treenit eivät menneet ihan putkeen. Luultavasti Myyllä on jumeja vähän siellä sun täällä. Tehtiin pidempää rataa viime keskiviikkona (29.päivä). Alku näytti lupaavalta, kun vähän lämmiteltiin putken kanssa. Ei kannattaisi ikinä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Radalla Myy oli mielestäni normaalia hieman hitaamman oloinen ja pituuden suorituksessa sillä ei ollut yritystä alkuunkaan. A:llakin se himmaili niin paljon, että itse piti puuttua asiaan. Autoin Myyn A:n yli, kun sen voimat hiipuivat ylös mentäessä. Suorituksen jälkeen sitten ilmeni taas jotain vikaa Myyn etujalassa. Ontumista oli havaittavissa. Toivottavasti Myy tulisi kuntoon ennen kisoja, kun muuten jää kisat kisaamatta.

Aada on hurjasti kehittynyt pöydällä. Vähän se vieläkin väistää, mutta ei kuitenkaan jännitä enään niin paljoa. Se ei tärise tai meinaa tippua pöydältä. Voin huoletta seisoa sen edessä eikä tarvitse koko ajan pitää koirasta kiinni siinä pelossa, että kohta se putoaa. Rähinäkin oli aika minimaalista ja yksittäisliikkeet sujuivat hienosti.

Vuodenvaihde meni mukavasti mökkeillessä kaveriporukalla, Puumalassa. Koiratkin pääsivät mukaan.





Tänään tuli käytyä Aadan kanssa Mäntsälässä mätsärissä. Sinisen nauhan kanssa lähdettiin kotiin, ilman sijoitusta. Tavoite kuitenkin täyttyi mitä lähdin hakemaanki. Aluksi ajattelin, että ei tuo pikku rontti varmaan pöydällä suostu olemaan ollenkaan. Parkkihallin hälinä nimittäin jännitti aika paljon. Aada kuitenkin pysyi pöydällä eikä se enää meinannut pudotakkaan. Kyllä se kuitenkin jonkin verran vierasti hampaita katsottaessa. Tästä on hyvä jatkaa. Siihen pyritään, että se joku kaunis päivä seisoisi pöydällä eikä vierastaisi juuri ollenkaan.

Ilmoitin Myyn vihdoin ja viimein sinne agikisoihinkin. Sain myös varattua sille ajan fyssarille ensi maanantaiksi jospa se vaikka siitä vetreytyisi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti