perjantai 14. lokakuuta 2011

Hyvä fiilis

Tällä viikolla on koirajutut jääneet vähän vähemmälle tämän oman sairastelun takia. Maanantaina skippasin Myyn agilitytreenit ihan suosiolla, kun ääntä ei lähtenyt juuri ollenkaan ja keskiviikkona olin vieläkin sen verran töttöröö, joten näyttelytreenitkin saivat jäädä ensi viikkoon.

Mietin eilen aika pitkään lähtisinkö agilityyn vai en. Oli vielä ehkä hieman veto pois ja ääni aika maassa. Päätin kuitenkin, että lähden ja se kyllä kannatti! Treenit meni super kivasti. Käskyttäminen oli kyllä hieman vaivalloista tämän olemattoman ja epävireisen ääneni takia, mutta ei se menoa haitannut. Uutena asiana tehtiin rengasta. Aada kyllä tajusi idean, mutta välillä se yritti fuskata ja karata palkalle renkaan ohi. Sitten vain rauhallisesti uudestaan ja taas homma alkoi luistamaan.

Sitten lisäiltiin siihen pätkään vielä hyppyjä ja putki ja lopussa oli sitten sen rengas jonka takana oli namialusta. Pari kertaa Aada ohitti renkaan ja yritti napata namit helpoimman kautta. Ei muuta, kuin uusi yritys ja tällä kertaa renkaalle lähestyminen astetta rauhallisemmin. Toimi! Aadalta ei kyllä tuota vauhtia puutu. Loppuun vielä tehtiin putki ja kolmen hypyn suora, että aada pääsi oikein kunnolla revittämään. Sillä, kun tuota energiaa tuntuu riittävän. Sen jälkeen oli hyvä lähteä kotiin hyvällä fiiliksellä. Kyllä olisi ketuttanut jos olisin jäänyt kotiin nyhväämään.

1 kommentti:

  1. http://nemppalandia.blogspot.com/2011/10/muuan-tunnustus.html ! :)
    treenaamaan joku päivä!

    VastaaPoista