keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kuume ja agility, ei paras combo

Pikainen raportti viime keskiviikon näyttelytreeneistä, ennen kuin alan selostamaan torstain sähläyksen täyteisistä agilitytreeneistä. Pääosassa niin ihanan häiriöherkkä Aada.

Näyttelytreeneissä plussaa oli ehdottomasti pöytäkäyttäytyminen. Väistää vielä hieman, mutta ei enää niin paljoa, että meinaisi pudota pöydältä. Liikkeet olikin sitten sellaista sekametelisoppaa, häntä pilvissä ja huomio keskittyi kentän toisella puolella treenaaviin agiliitäjiin. Aadaa ei olisi vähempää voinut kiinnostaa näyttelyhihnassa kauniisti kulkeminen, kun agility houkutteli paljon enemmän.

Torstain agilitytreeneistä voin todeta vain, että "Huhhuh!". Ei ollut järin terävä veto lähteä kuumeessa ja kurkku kipeänä treenaamaan. Aada ensinnäkin järjesti semmoisen shown, että oksat pois. Kentän toisella puoliskolla treenaavat häiritsivät sitä jotenkin extra paljon. Piti käydä joka välissä räyhäämässä ja se haahuilukin otti niin pattiin. Ei kuitenkaan heitetä kirvestä kaivoon sillä saimme myös onnistumisia. Oli pieni rata minkä pätkimme kahteen osaan.

Ei ole nyt mitään ratapiirrosta, mutta muoto oli S ja esteet meni näin 1.hyppy 2.suora putki. 3. hyppy 4. pussi 5. hyppy ja lopussa oli vielä kolmen hypyn suora. Valssi meiltä sujui kuulemma oikein hienosti. Ekalla kerralla Aada vähän valui pitkälle, mutta tokalla kerralla se kääntyi jo huomattavasti siistimmin. Valssi tuli siis 3 ja 4 esteen välissä.
Loppusuora tuotti ongelmia, kun Aada juoksi monta kertaa viimeisen hypyn ohi. Olin aina auttamattomasti myöhässä. Saatiin kuitenkin sekin sitten lopulta onnistumaan.

Jäi vähän sekalaiset fiilikset meidän tekemisestä. Saa nähdä miten tänään menee, jos kunto antaa periksi ja pääsemme treenaamaan. Se on kyllä varma, että jos vielä löytyy liikaa lämpöasteita tai pää on jumissa niin parempi ehkä jäädä kotiin peiton alle löhöömään. Ääni on kyllä vielä sen verran kadoksissa, että koiran käskytys saattaa tuottaa ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti