tiistai 4. lokakuuta 2011

Taas mahti treenit

On ollut nyt pitkä putki onnistuineita treenejä niin väkisinkin alkaa miettimään, että milloinkohan iskee takapakki. Nojoo ehkä yritän unohtaa tommoisen negatiiviset ajatukset heti alkuunsa.

Onnistuneet treenit olivat siis eilenkin ja treenien suurin ylläripylläri oli muuri. Myy ylitti sen ja otti tapansa mukaan kosketuksen päälipalikoihin, mutta riittävän kevyen etteivät ne tippuneet alas. Kepeillä tarvitsee vielä vaikeammalla puolella hieman käsiapua, mutta luulen että nekin alkavat kohta sujumaan. Pitäisi vain luottaa enemmän. Myyn vauhtikin oli taas kohdillaan.
A meni paremmin, kuin pitkään aikaan. Ylös menossa ei vauhti hidastunut juuri ollenkaan. Alas tullessa tulee hieman varoivaisemmin, mutta se on ihan hyvä vaan.
En jaksanut nyt mitään pitkää raporttia treeneistä antaa. Radat menivät puhtaasti vaikka kerran sössin takaaleikkauksen ajatuskatkon vuoksi.

Olen vähän katsellut agilitykisojakin ja juuri hyvinkäällä olisi 6.11 yhdet kisat, mihin ajattelin Myyn mahdollisesti ilmoittaa jos mitään ongelmia ei ilmene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti