maanantai 31. lokakuuta 2011

Lomalta arkeen

En sitten missään välissä ehtinyt julkaisemaan parin viikon takaisista treeneistä mitään postausta, kun meitsi lähti espanjaan futiksen harkkaleirille. Tässä tulisi nyt siis parin viikon takaisista treeneistä selostukset.
Viime viikko oli siis treeni taukoa ja koiratkin saivat lomailla. Pääsivät mökillekkin seikkailemaan luultavasti viimeiset seikkailut tälle vuodelle. Aadalle tosin tulee pidempi tauko, kun neiti päätti mukavasti viime viikolla aloittaa juoksunsa pitkästä aikaa. Nyt kuitenkin itse asiaan.

Maanantaina (17.10) oli Myyn vuoro päästä taas hyppelemään pitkästä aikaa. Tauti alkoi jo hellittää, mikä lie sitten olikaan. Ääni oli vielä vähän hakusessa, mutta nyt se alkaa olla jo normaali. Myyllä riitti energiaa. Tauot selkeästi tekevät tehtävänsä. En tiedä minkä ihmeen pistoksen Myy on saanut. Toisella radalla oli hyppyjen kiertoa, välistä vetoa sekä A ja putki erottelua. Se syy miksi epäilen sitä pistosta on, että putki joka on yksi Myyn lemppariesteistä hävisi tällä kertaa A:lle. Myyn kompastuskivelle. Se ihan innoissaan kiipesi A:lle. Aluksi luulin, että putkeen meno on ihan helppo homma. Ohjasinkin vähän huolimattomasti siinä luulossa, että kyllä se sinne putkeen kuitenkin menee, kun ei tuo A ole ennenkään houkutellut. Toisin kävi ja sain taas yllättyä. A meni vielä oikein sukkelasti. Yleensä ylösmenossa voimat hiipuu ja Myy oikein joutuu punnertamaan ylös. Tämä A homma oli ehdottomasti treenien suurin ylläri.

Pidemmällä radalla positiivisuuksia oli huiman vauhdin lisäksi mm. kepeille meno, välistä vedot ja takaa kierrot. Pöydällä odottaminen tuotti vähän ongelmia, mutta kyllä siitäkin selvittiin. Kohta onkin jäljellä vain pituus mikä on se ongelmien kuningas este. Elän uskossa, että kyllä se vielä joku päivä onnistuu ja Myy lopettaa sen fuskaamisen ;) On mulla vaan hieno mäyris.

Aadan aksailut onnistuivat myös älyttömän hyvin. Tehtiin pienissä pätkissä vähän pidempää rataa. Voi jehna, kun mulla on huippu shetlantilainen <3 Aada teki töitä sairaan hyvällä vauhdilla ja tekemisen ilolla. Tehtiin ekaa kertaa myös takaaleikkausta, jossa oma sähläys näytteli suurinta roolia. Saatiin kuitenkin muutama onnistunut suoritus. Yksi pätkä tuotti kanssa hieman päänvaivaa. Niinkin helppo, kuin Hyppy-suora putki-hyppy. Viimeiselle hypylle oli loiva kaarre vasemmalle. Eli ei siis täysin suora. Putken jälkeen Aada teki aina hirmuisen lenkin ja juoksi viimeisestä hypystä ohi. Sekin ratkesi, kun karjuin vain ajoissa ja kovaa ;) Outoa oli ihan kunnolla rääkyä, kun Myyn kanssa ei ole pahemmin ikinä tarvinnut korottaa ääntään. Katsellaan mitä tauko tekee Aadan pääkopalle :D

En jaksanut kovin selkeästi selostaa. Kuviakaan ei tähän hätään löydy, mutta yritetään korjata asia seuraavissa postauksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti